Σας παρουσιάζουμε τις οδοντόκρεμες Aquafresh με Sugar Acid Protection

Σκοπός της Aquafresh είναι η σωστή φροντίδα της στοματικής υγείας όλης της οικογένειας. Οι οδοντόκρεμες Sugar Acid Protection δυναμώνουν και προστατεύουν ενεργά τα δόντια από τα σάκχαρα των καθημερινών τροφών που προξενούν τερηδόνα.

Τι είναι και πώς λειτουργούν;

Οι οδοντόκρεμες Aquafresh με Sugar Acid Protection προσφέρουν ενεργή άμυνα στα δόντια. Περιέχουν ενεργό φθόριο που δεσμεύεται στο σμάλτο και προστατεύει τα δόντια από τις επιθέσεις των οξέων των σακχάρων. Το φθόριο βοηθά στην προστασία από την τερηδόνα, αφήνοντας τα δόντια σας πιο δυνατά και υγιή.

Βασικά στοιχεία για την προστασία από τα οξέα που παράγονται από τη διάσπαση των σακχάρων των τροφών

Γιατί χρειάζομαι προστασία από τα οξέα που παράγονται από τη διάσπαση των σακχάρων;

Ενώ όλοι απολαμβάνουμε λίγη ζάχαρη, οι μεγάλες ποσότητες στη διατροφή μας, μπορούν να προκαλέσουν σημαντική φθορά στα δόντια μας. Μελέτες δείχνουν ότι με τον καιρό, έχουν αλλάξει όχι μόνο οι διατροφικές μας συνήθειες, αλλά και τα είδη των τροφίμων που καταναλώνουμε. Η ζάχαρη είναι παρούσα όλο και περισσότερο, επομένως είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πώς να προστατεύουμε ενεργά τα δόντια μας από τις επιθέσεις των οξέων των σακχάρων και τη φθορά των δοντιών.

Τι κάνει η ζάχαρη στα δόντια μου;

Τα βακτήρια στο στόμα μας χρησιμοποιούν τη ζάχαρη και παράγουν οξέα, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν σημαντική φθορά στην επιφάνεια του δοντιού, γεγονός που με τον καιρό οδηγεί σε τερηδόνα.

 

Πώς μπορώ να περιορίσω την επίδραση της ζάχαρης στα δόντια μου;

Ο απλός κανόνας είναι, όσο λιγότερη ζάχαρη τρώμε, τόσο μικρότερος είναι ο κίνδυνος τερηδόνας. Όλοι γνωρίζουμε πως τα κέικ και τα γλυκά περιέχουν ζάχαρη, αλλά υπάρχει και «κρυμμένη» ζάχαρη σε τρόφιμα που δεν το περιμένουμε. Το γεγονός ότι τα σάκχαρα αυτά είναι κρυμμένα είναι που μας εκπλήσσει. Τρία είδη τροφίμων που μπορεί να αυξάνουν την πρόσληψη ζάχαρης στη διατροφή σας είναι:

  • Γλυκά, όπως είδη ζαχαροπλαστικής, κέικ κ.α.
  • Επεξεργασμένα τρόφιμα που περιέχουν πρόσθετη ζάχαρη, όπως δημητριακά και έτοιμες σάλτσες
  • Τρόφιμα που περιέχουν σύνθετους υδατάνθρακες, όπως το ψωμί και τα ζυμαρικά, που απελευθερώνουν σάκχαρα στο στόμα σας. Για την προστασία από αυτά τα φανερά και κρυμμένα σάκχαρα που συναντάμε καθημερινά στη διατροφή μας, συνιστούμε τις οδοντόκρεμες Aquafresh με Sugar Acid Protection.

Για ολοκληρωμένη προστασία από τα σάκχαρα της καθημερινής διατροφής συνιστούμε οδοντόκρεμες Aquafresh με τεχνολογία Sugar Acid Protection 24ωρης δράσης.

Σας παρουσιάζουμε τις οδοντόκρεμες Aquafresh με Sugar Acid Protection*:

Aquafresh sugar acid protection toothpaste products